LandmarkEen standaardrapport voor een landschapszone creëren

Commando

Locatie

Creëer rapport

Extra > Rapporten

Voeg één van de voorgedefinieerde standaardrapporten in om gegevens over de landschapszone te verzamelen. De landschapszones staan in de volgorde waarin ze gecreëerd werden, met de meest recente bovenaan. Maar je kan de landschapszones ook volgens naam rangschikken.

Om een standaardrapport voor een landschapszone te creëren:

Selecteer het commando.

Het dialoogvenster ‘Rapport’ wordt geopend.

Selecteer een standaardrapport uit de lijst en klik in de tekenzone om het in de tekening te plaatsen. Het geselecteerde standaardrapport wordt toegevoegd aan de lijst met rekenbladen in het Hulpbronnenbeheer.

Landschapszone - Gegroepeerde planten (met of zonder afbeeldingen): dit standaardrapport verzamelt de namen en oppervlakken van de zones en de namen, percentages en spreiding van elk type plant in die zone.

Landschapszones creëren

Voorgedefinieerde rapporten gebruiken